Stabilim Stategia prin care crestem afacerea ta
Asiguram Cea mai rapida solutie cu cel mai mic cost
Implementam Cheia succesului pentru o dezvoltare rapida
webdelivery - creare siteuri ieftine!

Expert Delivery

Suntem prezenti pe piata de publicitate / marketing clujeana de 3 ani. Am inceput sub diverse forme iar acum, prin experienta si portofoliul de clienti multumiti am decis ca este momentul sa unim toate directiile de dezvoltare sub acelasi brand - Expert Delivery - Livram calitate este noul motto si asiguram livrari de colete, plicuri si distributii diverse materiale publicitare in orice marime si forma in zona metropolitana Cluj. Daca sunteti in cautarea unui curier local Cluj, doriti sa efectuati o campanie de distributie fluturasi ori un sampling de produse intr-un centru comercial, noi va putem ajuta sa ajungeti direct la potentialul client. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne expediati o cerere de oferta iar in cel mai scurt timp stabilim si dezvoltam impreuna afacerea dvs. Credem in puterea unei campanii de marketing realizate foarte bine. Tocmai de aceea, pentru achizitia de clienti noi, promovarea unei colectii va oferim spre accesare diverse unelte, adaptate in functie de nevoia si serviciile / produsele pe care compania dvs le comercializeaza.

Servicii oferite

Bike Curier Cluj Napoca
In functie de nevoia dvs si de rapiditatea ori preferintele ecologice si bugetare, puteti opta pentru livrari rapide, ecologice, prin serviciul de curier pe bicicleta, disponibil in Cluj Napoca. Expert Delivery va asigura serviciul de bike curier in zona metropolitana Cluj la cel mai mic tarif si cel mai scurt timp de livrare.
Moto Curier Cluj Napoca
Sunteti in cautarea unui serviciu de curierat care livreaza prin scutere ? Expert Delivery este solutia. Ne dorim sa va ajutam sa livrati rapid, ieftin si calitativ in comparatie cu concurenta pe care suntem fermi convinsi ca o aveti deja in piata dvs de activitate. Livram rapid si sigur pentru un client final foarte multumit care revine cu placere cu o noua comanda pentru produsele / serviciile dvs.
Curier local Cluj
Doriti un curier local in Cluj-Napoca ? Expert Delivery este solutia potrivita! Livram plicuri, marfuri, colete mici si colete mari, in orice locatie din zona metropolitana Cluj iar suplimentar asiguram livrarea de colete la nivel national la preturi locale! Contacteaza-ne chiar acum pentru a beneficia de o oferta personalizata.
Campanie fluturasi / Sampling produse
Expert Delivery va asigura livrarea de fluturasi si materiale publicitare de tip drop-mail in Cluj Napoca. Asiguram sampling de produse si promotii in marile centre comerciale - Polus Center, Iulius Mall, Auchan, Cora. Indiferent ca doriti sa promovati noua branza, dulceata ori lichidarea de stoc aveti nevoie de Expert Delivery. Livram calitate!