Stabilim Stategia prin care crestem afacerea ta
Asiguram Cea mai rapida solutie cu cel mai mic cost
Implementam Cheia succesului pentru o dezvoltare rapida
webdelivery - creare siteuri ieftine!

Distributie fluturasi parbrize masini - Expert Delivery Cluj-Napoca

distributie fluturasi pliante prabrize masini cluj napocaCredem ca impreuna reusim sa crestem orice afacere. Sunteti o firma care efectueaza inspectii tehnice, realizeaza vulcanizare rapida la cel mai mic cost ori incheiati polite de asigurare obligatorii ? Atunci va putem ajuta printr-o forma de promovare cu raspuns imediat, garantat.

Flyerul care descrie afacerea dvs ajunge in cel mai potrivit loc, la indemana soferului care este interesat de reduceri, promotii ori echipamente de protectie pentru masina lui. Expert Delivery furnizeaza serviciul de distributie de flyere ( fluturasi / pliante ) direct pe parbrizul masinilor, astfel dvs faceti o economie, evitand distributia in cutiile postale, unde exista sansa sa aveti multe familii fara masina, deci rata de raspuns sa fie foarte mica. Plasand aceste materiale direct pe masini, rata de raspuns este mult mai ridicata si raspunsul in urma campaniei va asigura un flux nou de clienti si comenzi pentru produsele / serviciile oferite de compania dvs.

Pentru detalii despre cum va putem ajuta cu distributia de fluturasi pe parbrizele masinilor din Cluj Napoca va rugam sa ne contactati.