Stabilim Stategia prin care crestem afacerea ta
Asiguram Cea mai rapida solutie cu cel mai mic cost
Implementam Cheia succesului pentru o dezvoltare rapida
webdelivery - creare siteuri ieftine!

Promoter distributie fluturasi

distributie flyere fluturas cluj napocaCredem ca impreuna reusim sa crestem orice afacere. Sunteti in cautarea unui promoter pentru distributie de fluturasi? Expert Delivery va asigura o gama variata de servicii, inclusiv distributie de flyere, fie ca este vorba de un drop-mail ( casute postale), fie ca discutam de o distributie stradala ori intr-un centru comercial, suntem aici pentru a va livra calitate.

Este motto-ul nostru la care tinem foarte mult si ne reprezinta. Nu avem interesul de a avea doar o colaborare, pretuim relatiile pe termen lung si tocmai de aceea, ne dorim, ca fiecare campanie, indiferent de target, volum ori plata sa fie realizata cu maxima promptitudine, la cele mai ridicate cote de calitate permise de teren.

Fiecare companie doreste ca fiecare dintre potentialii clienti sa vina macar in contact cu serviciul / produsele lor, tocmai de aceea, pentru ca pretuim timpul si interesul, dar mai presus de toate, stim sumele care sunt alocate pentru promovare, care de cele mai multe ori, sunt "rupte" cu dificultate, ne dorim ca dupa prima campanie, sa reveniti cu a 2-a, a 3-a si sa ajungem sa sarbatorim ani intregi de buna colaborare! Pentru a beneficia de o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.