Stabilim Stategia prin care crestem afacerea ta
Asiguram Cea mai rapida solutie cu cel mai mic cost
Implementam Cheia succesului pentru o dezvoltare rapida
webdelivery - creare siteuri ieftine!

Servicii complete de comunicare si promovare

De cele mai multe ori intalnim cazuri in care firmele nu beneficieaza de toate uneltele de promovare disponibile. Exista foarte multe unelte care va ajuta sa va faceti cunoscuta oferta de servicii oferite. Incepand de la un website de prezentare, pana la carti de vizita si campanii de plicuri si fluturasi pentru clienti existenti ori clienti noi.
Expert Delivery este partenerul dvs in momentul in care doriti sa livrati! Fie ca doriti sa livrati un plic, un colet, un buchet de flori noi suntem solutia. Detinem o baza de date complexa, cu numarul de cutii postale de pe fiecare strada din Cluj-Napoca, Floresti, Baciu, Apahida, astfel va ajutam sa efectuati o selectie, in functie de volumul de fluturasi pe care doriti sa ii distribuiti, ori in functie de profilul clientului final. Baza de date contine suplimentar informatii precum suprafata locuibila intalnita in zona targetata ( apartamente mari, garsoniere, etc) si profilul clientului - in functie de venituri ( venituri mici, medii, mari), in functie de forma de proprietate ( proprietar, chirias), detalii care va confera posibilitatea sa alegeti cea mai buna zona, cea cu potential de raspuns maxim.
Daca aveti nevoie de o firma care sa distribuie materiale publicitare in zona metropolitana Cluj, atunci Expert Delivery este solutia. Va punem la dispozitie o baza de date complexa si completa a casutelor postale din zona metropolitana Cluj, va oferim echipamente si oameni pregatiti, dar mai presus de toate va oferim sansa sa profitati de peste 3 ani de experienta in acest domeniu.
Tot ce trebuie sa faceti pentru a demara o colaborare este sa ne contactati.

Expert Delivery va ajuta sa va promovati serviciile dorite, indiferent de natura acestora pentru a aduce clienti noi catre business-ul dvs si in aceeasi masura a activa clientii care fie nu au mai comandat, fie au optat pentru concurenta. Pentru vanzari mai mari, clienti mai multi si un an financiar in crestere va asteptam sa ne contactati.