Stabilim Stategia prin care crestem afacerea ta
Asiguram Cea mai rapida solutie cu cel mai mic cost
Implementam Cheia succesului pentru o dezvoltare rapida
webdelivery - creare siteuri ieftine!

Tarife distributie pliante flyere Cluj Napoca - Expert Delivery

Credem ca impreuna reusim sa crestem orice afacere. Distributia de pliante / flyere este una dintre cele mai eficiente metode de distributie neadresata, mesajul nu door hangere cluj napocapoate trece neobservat, potentialul client fiind aproape obligat de pozitionarea acestuia sa interactioneze in mod direct cu el, ceea ce va asigura o rata ridicata de raspuns, de cele mai multe ori avand un peek de vanzari / apeluri in intervalul orar stabilit pentru distributie.

Daca va intrebati ce tarife pentru distributia pliantelor / flyerelor practicam, va asiguram ca avem cele mai mici preturi!

Preturile pentru dropmail incep de la 0,025 lei / buc ( da, 2,5 bani!) pentru campanii de peste 70.000 unitati

Preturile pentru distributia de pliante in cutiile postale in Cluj Napoca sunt influentate de mai multi factori, printre care: zona de distributie ( case, blocuri, mixta), timming ( timp efectiv pentru distributie), tipul de control preferat.

In cazul in care sunteti interesat/a de tarife, va recomandam sa accesati pagina de contact pentru a ne expedia cateva detalii despre campanie, iar in cel mai scurt timp o sa va contactam!

Dintre cele mai importante avantaje:
- eficienta ridicata
- posibilitate de targetare a pietei
- cost relativ redus
- potential creativ ridicat pentru pliantele distribuite

Daca sunteti in cautarea unei firme specializate care sa va ajute cu distributia de pliante in Cluj-Napoca atunci sunteti in locul potrivit. O echipa dedicata de oameni, pregatiti, avand deja experienta va asigura cea mai rapida distributie si cele mai bune rezultate, pentru ca serviciile si produsele dvs sa fie cerute in numar cat mai mare de potentialii clienti.